VOORLEZEN UIT

EIGEN WERK

IS GEEN KUNST

Dagmar leest voor uit eigen werk omdat in elk verhaal een kern van waarheid zit. Het verhaal helpt je de wereld om je heen beter te begrijpen.

Een stille essentie van leven

 

Als je door de illusie heen kan zien en de waarheid kent in je hart, dan maakt het niet uit. Jij bent de waarnemer van het schouwspel van het leven. Een mooi verhaal voegt iets toe, helpt je te begrijpen. Het te duiden. Bij gebrek aan beters vertellen we elkaar verhalen.

 

Een kern van waarheid tussen de regels

In elk verhaal zit een stille essentie van leven, een kern van waarheid. Deze stilte tussen de regels is de magische aanraking die ons verbindt. Dit niets kruipt onder je huid, gaat met de woorden mee naar binnen en neemt je aandacht mee de diepte in van je eigen bestaan.

Laat je aanraken

Laat elke spatie en adempauze in elk verhaal dat op je pad komt in welke vorm dan ook bij jou wonderschone plekjes onthullen die je nog niet eerder had ontdekt bij jezelf.

Daarom vertellen we elkaar verhalen, maken we films, schrijven we boeken en liefdesliedjes. Geniet van de show!

Dagmar Heijsteeg leest voor uit eigen werk en helpt je bij het uit de weg ruimen van het eerste obstakel voor een avontuurlijk

leven.

Maak een afspraak om Dagmar in te huren om voor te lezen uit eigen werk. Op de foto zie je Dagmar tijdens het Gluren bij de buren-festival 2019 in het Tiny House van Frank en Leonie in een Tiny Village in Nieuwegein.

De natuur vertelt

Achter het zichtbare oppervlak van de natuur is een oceaan van mogelijkheden. Het definieert je oneindige potentieel. De golven spelen verstoppertje met je, in de hoop dat je er één zult vangen en het zal veranderen in een zandkasteel, een zaligmakend gedicht, een schilderij, een liedje of een geweldige daad van menselijke vriendelijkheid.

Call to adventure

Een verhaal van Dagmar helpt de held/bezoeker zijn eerste obstakel uit de weg te ruimen, zodat deze aan het kleine of grote avontuur kan beginnen. 

Een verhaal van Dagmar is een vriendelijke peptalk en helpt de held de eerste hindernis te nemen.

Volg Dagmar

  • SoundCloud - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

GEEN KUNST creaties

3437 ZR - Nieuwegein