MET VLOGGEN

KOMT DE 

MAATSCHAPPIJ

DICHTERBIJ

"Wie ben jij? Wat vind jij belangrijk? En wil je je dromen met ons delen?" Dat waren de vragen die ik stelde als communitybuilder/stadsvlogger aan mijn stadsgenoten in Nieuwegein. Het resultaat is een intieme serie van vlogs van mezelf en van mijn medemens.
Wat is het vlogexperiment?

 

Het vlogexperiment is een afgerond project van communitybuilder & stadsvlogger Dagmar Heijsteeg met als doel bottum-up initiatieven in de maatschappij meer zichtbaar te maken. In 2018 nam ze haar laatste vlog op. Na het vlogexperiment van anderhalf jaar, ontwikkelde ze een training voor organisaties die het Vlogexperiment willen gebruiken als zichtbaarheidsinstrument. Het communicatieteam van het VSB fonds maakte hier als eerste gebruik van.

​​

Co-creatie

Dagmar heeft meer dan 100 filmpjes gemaakt. Ze deed dit samen met gemeente Nieuwegein, Samen voor Nieuwegein, Onze Stad Nieuwegein, Vrijwilligershuis, stadstheater de Kom, Akoesticafe, Nieuwegein Fietst, Nederland Kantelt, pen.nl, Jim Diers (ABCD), GGD Utrecht, buurtmakers, stadsmakers, jeugd, ouderen, statushouders, kunstenaars, Luuk, mantelzorgers en vele vele anderen.

Een groot deel van de vlogs zijn te vinden op haar YouTube-kanaal Het Vlogexperiment

1/17

"Door echtheid te laten zien, komt het hart van de maatschappij tevoorschijn." 

Volg Dagmar

  • SoundCloud - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

GEEN KUNST creaties

3437 ZR - Nieuwegein