• Dagmar

Sterven in de armen van mijn hart
Op dag zeven ruste ik uit in het venster van het gebroken spiegelglas en genoot van mijn creatie. Het licht scheen op mijn gezicht en ik kon zien met mijn ogen dicht. De wind kuste mijn tranen droog. Ik aanschouwde de mens in duizend en een fonkelende spiegels op de grond en ik zag dat het goed was. 

De hemel begint te bulderen en spoelt met een glitterdouche het bloed van mijn handen schoon. Met blote voeten loop ik over de scherven van mijn geschiedenis. Ik kijk niet om. Wat achter me ligt interesseert me niet. Wat voor me ligt maakt me niet bang. Ik sterf vandaag in de armen van mijn hart. Ik heb niemand te verliezen. Mijn zoektocht is ten einde gekomen. Ik ben vrij.

10 keer bekeken0 reacties

Volg Dagmar

  • SoundCloud - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

GEEN KUNST creaties

3437 ZR - Nieuwegein