• Dagmar

Schrijven op water

Communicatie is gemeenschappelijk iets maken. Wat dat "iets" is, bepalen we samen. Welke waarde het krijgt in onze leefwereld, komt voort uit de kwaliteit van onze verbinding. Zo'n gezamenlijke creatie ervaar ik als schrijven op water. Elke dag begin ik opnieuw om me te kunnen blijven verhouden tot de veranderende wereld om me heen. Die complexe dynamiek maakt voor mij het communicatievak zo boeiend.


Ik ben de afgelopen twee jaar op zoek geweest naar mijn plek in de wereld, in mijn werk en prive. En tijdens deze zoektocht ontdekte ik de waardes die me vooruit hadden gestuwd in het leven. Terugkijkend zie ik steeds helderder wat gezond was en wat niet. En dat is helpend voor de keuzes die je moet maken in het huidige moment. Welke waardes vind ik nu nog belangrijk? Welke mensen heb ik graag om me heen? Welke unieke kwaliteiten kan ik toevoegen aan de gemeenschap om gezonde veranderingen mogelijk te maken?


En terwijl ik mijn CV aan het opfrissen ben, ontdek ik dat het niet uitmaakt wat ik doe. Niet heel erg in ieder geval. Het maakt vooral uit HOE je het doet. Hoe manifesteer ik mezelf in een veranderende wereld? Hoe maak ik mezelf zichtbaar?


En zo ben ik een nieuw avontuur aangegaan met mezelf. Op zoek naar een nieuwe baan in mijn oude communicatievak. Een vak dat nooit stopt. We oefenen de hele dag met communiceren.

En ik ben er best goed in geworden. Ook al blijft het schrijven op water.

10 keer bekeken0 reacties

Volg Dagmar

  • SoundCloud - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

GEEN KUNST creaties

3437 ZR - Nieuwegein