DUIZEND

SCHERVEN

SPIEGELGLAS

De liefde van de fantasierijke Maya voor de nuchtere David lijkt onuitputtelijk, maar wordt op de proef gesteld als hij na een verdwijning omhuld in duisternis terugkomt. Hoe lang kan ze wachten tot hij zichzelf wordt? En is ze bereid de liefde op te offeren voor plichtsbesef?

Sterven in de armen van mijn hart

Op dag zeven ruste ik uit in het venster van het gebroken spiegelglas en genoot van mijn creatie. Het licht scheen op mijn gezicht en ik kon zien met mijn ogen dicht. De wind kuste mijn tranen droog. Ik aanschouwde de mens in duizend en een fonkelende spiegels op de grond en ik zag dat het goed was. 

De hemel begint te bulderen en spoelt met een glitterdouche het bloed van mijn handen schoon. Met blote voeten loop ik over de scherven van mijn geschiedenis. Ik kijk niet om. Wat achter me ligt interesseert me niet. Wat voor me ligt maakt me niet bang. Ik sterf vandaag in de armen van mijn hart. Ik heb niemand te verliezen. 

Een zoektocht naar jezelf

 

Duizend scherven spiegelglas is een transformerende ontdekkingsreis naar binnen waar niks is wat het lijkt. Een perspectiefwissel naar je ware liefde. Waar de dood van het ene, de geboorte is van iets nieuws. Waar je niet vecht met de wereld, maar vecht met jezelf. Waar afwijzing een uitnodiging is voor eigenliefde. Een innerlijke reis langs afgronden, maankraters en onder sterrenhemels, die de lezer confronteert met zijn eigen gedachtekronkels, hartenpijn en verantwoordelijkheid.

Volg Dagmar

  • SoundCloud - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

GEEN KUNST creaties

3437 ZR - Nieuwegein