GEEN KUNST

CREATIES

projecten en 

documentaires

De documentaire "Bevlieging" is een liefdevolle peptalk die de Sandwich generatie aanmoedigt zijn comfortzone te verlaten voor grote en kleine avonturen. Over de kansen en belemmeringen om gehoor te geven aan een avontuurlijk leven. 

Kantel je wereld en kijk naar jezelf

Het is 1956. Nederland is verdeeld in scherp gescheiden groeperingen. Verzuiling gebeurde door een scherpe scheiding tussen de bevolkingsgroepen, en werd vormgegeven doordat iedere zuil zijn eigen kerk, omroep, krant, vakbond, politieke partij en zelfs winkels en bedrijven had. Beknellend voor de avonturier? Nou en of!

Het is 2016, 60 jaar later. Het lijkt erop dat de maatschappij anno nu niet meer is opgedeeld in zuilen, maar in twee werelden: een leuke en een niet leuke. Wie durft zijn geconformeerde "leuke" comfortzone nog te verlaten? Want dat betekent meestal een "Niet leuke"-fase vol uitdagingen, hindernissen en obstakels.

Beknellend voor de avonturier? Nou en of!

Programmamaker Dagmar Heijsteeg gaat met regisseur Anna Stienstra op onderzoek uit. Wat is er gebeurd met het avontuurlijke vrije leven? Waar zijn de avonturiers en levenskunstenaars? En is deze generatie werkelijk vrij om te kiezen voor een leven dat enerzijds past en anderzijds voldoening geeft?

De documentaire "Bevlieging" is een liefdevolle peptalk die de Sandwich generatie aanmoedigt zijn comfortzone te verlaten voor grote en kleine avonturen. Over de kansen en belemmeringen om gehoor te geven aan een avontuurlijk leven. 

De documentaire "Bevlieging" met impactprogramma (de Peptalkshow en het Call to adventure-telefoonhok) wordt ontwikkeld in 2020 en 2021. En is te aanschouwen op diverse congressen en festivals.

Peptalkshow

Dagmar Heijsteeg presenteert na afloop van een evenement  een peptalkshow dat later terug te beluisteren is als podcast. Verschillende thema’s worden behandeld en interessante sprekers uitgenodigd. Er is ruimte voor discussie en vragen uit de zaal.

Call to adventure

Het telefoonhok "Call to adventure" helpt de held/bezoeker zijn eerste obstakel uit de weg te ruimen, zodat deze aan het kleine of grote avontuur kan beginnen. 

Een peptalk die zijn weerga niet kent en de held helpt de eerste hindernis te nemen.

Volg Dagmar

  • SoundCloud - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

GEEN KUNST creaties

3437 ZR - Nieuwegein